Industrielaan 9 - 2960 Brecht
 03 658 54 40
 [email protected]

Zaakvoerder: Dhr. Hanzen
 [email protected]

Voor vragen rond uw facturen, neem contact op via:
 [email protected]

OPENINGSUREN OLD METALS AND CABLES
Maandag
08:00u - 17:00u 
Dinsdag
08:00u - 17:00u
Woensdag
08:00u - 17:00u
Donderdag
08:00u - 17:00u 
Vrijdag
08:00u - 19:00u 
Zaterdag
08:00u - 14:00u 
Zondag
Gesloten

REGISTREER U HIER

Hoe het begon:

Rond 2005 startte mijn vader C.Hanzen met het ophalen van oude metalen. Eerst nog met een kleine aanhangwagen achter de auto, maar al snel volgde de eerste uitbreiding een camion. Zo kon hij een betere service bieden aan zijn klanten.

Een nieuw begin

Toen in 2021 werd een nieuwe start gegeven met  Joery Hanzen en Marc junior Hanzen. Zij stapten mee in het bedrijf en zorgden voor een grote vooruitgang. De services worden uitgebreid en er werd zelf  een mogelijkheid geboden voor klanten te laten leveren. De metalen dat ze zelf leveren proberen ze zoveel mogelijk te recycleren ook dit vinden ze belangrijk voor een groene toekomst.

  joery ( zaakvoerder ) 

het recycleren zit al lang in het bloed sinds klein af aan werden we mee genomen in de metalen, we vinden het ook zeer belangrijk dat het recycleren van de metalen op en top gebeurd zoo hebben we bv uitgebreid met een granulatie machine , deze machine zorg dat kabels een fijn korel hebben , zodanig dat we de koper er uit kunnen halen . deze worden omgesmolten naar nieuwe kabels . het is fascinerend hoe dit traject verloopt. Zelf ben ik dagelijks bezig om klanten te zoeken en ze mee in het recyclage verhaal te stoppen. We merken dat de omgeving  hiervoor klaar is.   

Het brengen van metalen

Het ophalen van metalen gebeurde al lang , nu word een mogelijkheid geboden voor ze te komen leveren ook. Deze aan beteren tarieven uiteraard. Er staat een auto weegbrug voor het de klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk zijn we ook voorzien voor kleine hoeveelheden , met de aangepaste tafel. 

Junior  : ik sta zelf op de werkplaats en co├Ârdineer het recycleren , we zorgen dat de klanten een snelle service krijgen en daar hoort een aangename babbel bij . we proberen altijd het uiterste aan de klanten te geven ongeachte welke situatie. Zelf heb ik al ervaring in de stiel . het recycleren is hierdoor een routine geworden.


SHARE THIS CONTENT IF YOU LIKE IT